Covid-19 och My Driving Academy

Covid-19 och My Driving Academy

Med bakgrund av den senaste Covid-19 pandemin har vi satt en ny standard för hur vi genomför våra körlektioner och kurser på My Driving Academy.

Vi jobbar enligt rekommendationerna från Världshälsoorganisationen, detta är vad du nu kan förvänta dig av våra tjänster!

Snabbfakta om Covid-19:

Covid-19 är en smittsam sjukdom orsakad av det senaste coronaviruset.

De flesta som blir smittade med Covid-19 kommer att uppleva mild till måttlig andningssjukdom. Äldre människor och vissa med underliggande medicinska problem kan utveckla allvarlig sjukdom.

Det bästa sättet att minska smittspridningen av viruset är att tvätta händerna eller använda handdesinfektion ofta – och hålla dig från att röra vid ansiktet.

Mer info på World Health Organisation hemsidan.

image of a virus
bild av My Driving Academy Stripad_bil_vagar
image of covid19 sticker in cars

Körlektioner

Det ”nya normala” i våra Mini-Coopers!

·  Ytorna på bilen rengörs mellan lektionerna – inklusive ratt, säkerhetsbälte, växelspak och dörrhandtag.

·  Varje bil har små flaskor med handdesinfektions som eleverna ska använda före och efter sin lektion.

·  Vi har icke-kirurgiska handskar i våra bilar för att lägga till en extra barriär mellan dig och bilytorna. Dessa är valfria att bära, be din instruktör om ett par!

·  Vi erbjuder ansiktsmasker till våra instruktörer. Om du vill att din instruktör ska använda en ansiktsmask kan du begära detta när som helst. Observera att vi för närvarande inte tillhandahåller ansiktsmasker för elever.

·  Glöm inte! Alla våra startpunkter har tillgång till ett badrum där du kan tvätta händerna ordentligt före och efter din körlektion.

·  För tillfället tillåter vi inte privata handledare (föräldrar, partner osv.) att följa med i bilen under test och körlektioner.

Om du upplever symptom

före din körlektion

Ta bara kontakt med vår support.

Vi bokar om din körlektion åt dig, utan krångel 🙂

Om du börjar uppleva

symptom under din körlektion

Det är verkligen viktigt att berätta för din instruktör om du börjar känna dig sjuk under din lektion.

Vi kommer se till att du kommer hem säkert.

Kurser

Vi tillhandahåller fortfarande våra fantastiska kurser på My Driving Academy, bara med några viktiga förändringar

·  Vi har minskat antal deltagare under våra kurser, vi har även möblerat om våra lokaler så att alla kan hålla ett säkert avstånd – njut av det extra benutrymmet!

·  Vi kan komma att behöva bekräfta dina kontaktuppgifter före kursen, detta för att kunna meddela dig om någon skulle bli sjuk.

·  Vi har gott om näsdukar och handdesinfektion till alla deltagare under våra kurser.

·  Se till att du tvättar händerna och rengör dem regelbundet under kursen, även innan kursen startar och innan du äter.

·  Vi har säkerställt att den fantastiska fikan på våra kurser paketeras var för sig för att upprätthålla god hygien.

image of social distancing
image of hand sanitizer

Om du upplever symptom dagen

innan din kurs

Inga problem – ta kontakt med vår support så hjälper vi dig att boka om din kurs till ett annat tillfälle.

Om du börjar uppleva symptom

under kursen

Var inte blyg! Berätta för kursledaren om du börjar må dåligt under kursen så att vi kan hjälpa dig och se till att du är säker.

Våra instruktörers och kursledares ansvar

Samtliga av våra instruktörer och kursledare är skyldiga att sluta jobba om dom upplever några symptom av Covid-19, de har fullt stöd om de behöver tid från jobbet, du behöver med andra ord inte vara orolig att din instruktör har någon press på sig att jobba om de upplever symptom.

 

Vårt löfte

Vi är beredda att göra nödvändiga förändringar snabbt i takt med att denna pandemi utvecklas. Eventuella ändringar i din utbildning kommer att kommuniceras direkt med dig – så spara vårt nummer i din telefon så att du inte missar våra samtal.

Om du har några frågor om vårt protokoll under den nuvarande Covid-19-pandemin, tveka inte att ta kontakt med vår support genom att använda chattbubblan, skicka e-post till hej@mydrivingacademy.com eller ring oss på 010-20 70 775!