Snygg, smidig och hållbar! Möt heta elmopeden Vässla! - My Driving Academy

Snygg, smidig och hållbar! Möt heta elmopeden Vässla!

Elmopeden är ingen ny uppfinning, men det är först på senare år som den fått fäste på riktigt här i Sverige. Mycket tack vare hårdare krav, statliga bidrag och en större miljömedvetenhet. Men mycket också på grund av hur smidig, effektiv och snygg den faktiskt är. Vi på My Driving Academy har nu ett samarbete med Vässla – den svenska toppmoderna elmopeden som är fullproppad med teknisk utrustning och kvalitetskomponenter. Men vilka är egentligen de största fördelarna med en elmoped?

Eldrivna fordon överlag tar Sverige med storm just nu och elmopeden är inget undantag. Att fördelarna med elmopeder, jämfört med bensindrivna mopeder, är många råder det ingen tvekan om. Tänk dig själv att kunna ta dig fram på ett roligt, snyggt och effektivt sätt med minimal miljöpåverkan. Låter det osannolikt? Det är det inte!

Därför ska du skaffa en Vässla – vi ger dig 8 anledningar!

 

Spara tid!

Visste du att mer än 60 % av svenskarna pendlar med bil eller kollektivtrafik? Det är ett ineffektivt och ofta jobbigt sätt att ta sig till arbetet eller skolan. Byt från fyra hjul till två och se till att komma fram på ett mycket smidigare och snabbare sätt!

Skonsam mot miljön

Bensinutsläpp är en av de största bovarna när det kommer till luftföroreningar. Vässla släpper inte ut några avgaser under körning och gör att du därför hjälper till att skydda och bevara vår planet.

Enkel att ladda

Batteriet i en Vässla är bärbart och otroligt enkelt att ladda – det kopplas bara in i ett vanligt eluttag. En laddning räcker till 40-60 kilometer. Du kan dessutom ha ett extra batteri under sadeln och få dubbla räckvidden!

Tyst och smidig

Att köra en Vässla är en lugn och oljudsfri upplevelse. Mopeden är helt ljudlös – därför är den också utrustad med dubbla knappar för tutan så att du kan göra dig hörd för omgivningen.

Snygg och stilsäker

Vässla är inte bara framtagen för att vara effektiv och miljövänlig – den är också designad för att vara snygg. Glid runt på en riktigt snygg elmoped och få blickarna vända mot dig!

Underhållsfri

Att ha en Vässla är att göra det enkelt för sig. Allt som behövs är en kontroll av en mekaniker en gång per år. Så enkelt det kan bli!

Fullproppad med kvalitetskomponenter

Vässlan har inte bara en bra utsida – även insidan är riktigt härlig. Motor från Bosch, batteri från LG och premiumdelar från kända tillverkare gör att mopeden håller otroligt hög standard.

Spara pengar!

Har du varje månad ett dyrt pendlarkort? Eller betalar du skatt och bensin för extrabilen som du egentligen inte behöver? Då ska du istället införskaffa en Vässla! Du sparar pengar varje månad – pengar du definitivt kan göra roligare saker för!

 

My Driving Academy + Vässla = sant!

Det finns många anledningar att ta ett mopedkörkort – vilket vi skrivit om tidigare här. En av de främsta anledningarna handlar om frihet. Vill du lättare kunna ta dig till träningen, skolan, jobbet eller bara kunna hänga med kompisarna? Vill du dessutom göra detta med vår planet i medvetandet? Då ska du välja vår utbildning för AM-körkort – där erbjuder vi dig en mopedkurs med möjlighet att slutföra samtliga gruppmoment på endast en helg. Detta på den modernaste och coolaste elmopeden på marknaden – nämligen svenska Vässla.

I ett exklusivt samarbete med Vässla erbjuder My Driving Academy nu marknadens schystaste moped- och körkortskurs i ett paket. Du får dessutom ett bidrag på 5000 kronor när du väljer att köpa ett elfordon! Läs mer och boka mopedutbildning här.