Presentkort till körkortet! En fantastisk present - My Driving Academy

Låt oss få presentera

My Driving Academy!

Den smarta och smidiga vägen till ditt körkort.

OM OSS

Varje respektabel tech-startup har bildats i någons garage, och My Driving Academy kan ju inte vara sämre. Kanske inte ett garage, men i en mörk tråkig källarlokal i utkanten av Stockholm.

Iden bakom bolaget kom redan 2013 då kompisarna Fabian, Jörgen och Håkan genomled en handledarkurs med sina döttrar i en klassisk trafikskolelokal, långt ifrån centrum, med blaskigt kaffe i plastmuggar och med samma gamla lärare som när de själv tog körkort 30 år tidigare.

Att ta körkort ska ju vara roligt. Att ta körkort ska ju vara enkelt och smidigt. INTE ÅNGESTLADDAT.

Av ett team med erfarenhet och inspiration från andra konsumentbranscher bildades My Driving Academy för att göra hela resan till körkortet så smidigt, enkelt och roligt som möjligt.

INGET HOKUSPOKUS!
Det är egentligen inte så konstigt. Vi sätter kunden i fokus. Låter kunden göra så mycket som möjligt digitalt i mobilen. Och när kunden behöver professionellt stöd så erbjuder vi det i moderna och inspirerande bilar, lokaler och med de bästa trafiklärarna.

Resultatet? Gå in på RECO eller Google Reviews och kolla själv! Över 70% klarar proven på första försöket och sparar både tid och pengar på att undvika onödiga körlektioner och teorimaterial. Klart de är nöjda!

På kort tid har vi nu vågat oss utanför Stockholms innerstad. Mer än 30% av alla körkortstagare i hela Sverige gör teorin med våra appar och vi jobbar för fullt med att öppna upp hela konceptet i fler och fler av Sveriges städer vilket gör oss redan till en av landets största trafikskolor.

Så välkommen att börja din egen resa med 3 enkla steg!

1. Ladda ner vår app – Mitt körkort

2. Boka din testlektion för att komma igång

3. Chatta med vår support (eller ring 010-2070775) om du behöver hjälp