Jobba hos oss - My Driving Academy

Vill du också jobba hos My Driving Academy?

Högre flexibilitet och högre lön!

Trafiklärarna hos My Driving Academy styr själva över sina scheman och påverkar därmed själv hur mycket de tjänar! Är du också en trafiklärare som älskar att utbilda elever och som dessutom vill vara med och utveckla branschen. Då är du välkommen till oss! Vi har alltid ett behov av fler duktiga medarbetare

Om du är intresserad fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

  Namn

  Telefonnummer

  Jag är utbildad utbildningsledare

  Jag är utbildad trafiklärare

  Branschens mest spännande jobb?

  Vi på My Driving Academy söker fler trafiklärare till vårt växande team. Vill du vara med och modernisera trafikskolebranschen? Ta chansen – nu finns möjligheten! Här berättar vår trafiklärare Linus Grebäck von Melen om hur det är att jobba hos oss.

  My Driving Academy är en ung och snabbt växande trafikskola som har sitt hjärta i Stockholms city. Sedan körskolan grundades 2013 har vår vision varit densamma – att erbjuda en enklare, bättre och roligare körkortsutbildning genom att utmana det gammalmodiga sättet att ta körkort. Målet är att ta den ledande positionen som den mest kundvänliga och moderna trafikskolan i branschen med högsta möjliga kvalitet. För att uppnå detta måste vi hela tiden förnya vår verksamhet och oss själva, därför anställer vi nu trafiklärare som precis som oss brinner för att förbättra och utveckla.

   

  Flexibla arbetstider för både elever och lärare

  Förutom att underlätta kundens väg till körkort jobbar vi hårt för att modernisera arbetssättet för våra trafiklärare. En av dessa, Linus Grebäck von Melen exemplifierar detta genom att du som anställd får lägga upp dina arbetstimmar precis som du vill.

  ”Det är otroligt bra när en behöver besöka läkare eller göra andra ärenden. Det är bara att ändra om precis som jag vill i schemat så länge jag jobbar de timmar jag ska!”

   

  “Jag får alltid lika mycket som jag ger”

  Vi på My Driving Academy tycker att det är viktigt att visa uppskattning till våra trafiklärare. Jobbar du hårt ska du självklart belönas därefter! Hur tycker då Linus att utdelningen är om han som anställd gör ”det lilla extra”?

  ”Ledningen är duktig på att visa uppskattning och jag känner alltid att jag får tillbaka minst lika mycket som jag ger. Rent konkret handlar det om större frihet och ökat ansvar samt en kompensation i lönekuvertet.”

   

  En arbetsplats med humor och glada trafiklärare

  På frågan om vad det är som gör My Driving Academy till en av de bättre trafikskolorna svarar Linus att det grundar sig i att lärarna har stor förståelse för vikten av att ge ett trevligt bemötande. Viljan att utvecklas och vara bäst är också en faktor som spelar stor roll. Han menar att företaget sätter trafiklärarna i centrum och vill få dem att känna frihet att utbilda rätt och riktigt med humor som utgångspunkt.

  ”Detta gör att eleverna får en positiv känsla och trivs bättre, vilket i sin tur leder till glada lärare”

   

  “Jag skulle rekommendera My Driving Academy alla dagar i veckan!”

  Slutligen frågar jag om Linus skulle rekommendera andra trafiklärare att söka jobb på My Driving Academy. Svaret är tveklöst – JA!

  ”Jag skulle rekommendera My Driving Academy som arbetsplats alla dagar i veckan! Bra kollegor, lokaler och roliga bilar samt nytänkande koncept som hämtning och lämning av kunder. My Driving Academy:s mål genomsyrar hela verksamheten och känslan av att vi hela tiden är på väg framåt finns alltid med!”

   

  Så här ansöker du till My Driving Academy

  Låter My Driving Academy som en arbetsplats för dig? Vill du också kunna påverka din löneutveckling, jobba de timmar som passar dig och få visad uppskattning på jobbet? Om ditt svar är ”ja” så kommer du att vara helt rätt för oss – och vi kommer att vara helt rätt för dig!

  Du som söker ska ha trafiklärarutbildning för behörighet B och vara godkänd av Transportstyrelsen. Har du MC- och mopedbehörighet samt behörighet för att lära ut Riskettan är det extra meriterande.

  Varmt välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till david@mydrivingacademy.se  eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

   Namn

   Telefonnummer

   Jag är utbildad utbildningsledare

   Jag är utbildad trafiklärare