Ta körkort med App - My Driving Academy

Testa vår app, både till IOS och Android
finns till iOS/Android

Ladda ner gratis på AppStore /GooglePlay och skapa en profil på 1 minut

appstore
googleplay

Appen – ”Mitt körkort”

Våra elever använder i allt större utsträckning appar som sitt huvudsakliga studiemedel. Det är ett utmärkt studiemedel förutsatt att innehållet håller bra kvalitet och att eleven övar tillräckligt mycket.

Men tyvärr är de flesta teoriappar utvecklade av privatpersoner eller företag som inte har någon som helst behörighet som trafikutbildare.

Dessutom kan vi trafikskolor inte följa hur långt våra elever kommit i sin teoriutbildning när den sker i fristående appar.

Därför har vi på My Driving Academy tagit fram en egen app där vi  utvecklat egna teorifrågor och körövningar som vi använder varje dag i vår utbildning och som vi med säkerhet vet har lett till godkända körkortsprov för hundratals av våra elever.

appstore
googleplay

Plugga all teori du behöver direkt i mobilen

Vi har tagit fram 1000 körkortsfrågor som är kvalitetssäkrade av våra erfarna trafiklärare och som liknar frågorna på Trafikverkets kunskapsprov

Boka dina lektioner och kurser, betala med Klarna!

Välj fritt bland alla våra produkter och trafiklärare. Välj en tid och en lärare som passar dig och boka direkt i appen. Du betalar med Klarna – inkl avbetalning upp till 36 månader! Du håller enkelt koll på alla dina bokningar.

Övningskör privat och minska kostnaden för ditt körkort

I appen hittar du alla körövningar som du behöver kunna för att klara förarprovet. Genom att använda samma utbildningskort hemma som på trafikskolan kan du klara alla momenten på betydligt färre lektioner!