Körkortsteori app | My Driving Academy

Körkortsteori app

Mitt Körkort – din app för körkortsteori.

Med vår app för körkortsteori kan du plugga teori och träna kunskapsprov var som helst, när som helst!

”Bemästrar” du 900 frågor? Då klarar 90% teoriprovet på första försöket!

appstore
googleplay

Körkortsteori app – ”Mitt körkort”

Våra elever använder i allt större utsträckning appar som sitt huvudsakliga studiemedel. Det är ett utmärkt studiemedel förutsatt att innehållet håller bra kvalitet och att eleven övar tillräckligt mycket.

Men tyvärr är de flesta teoriappar utvecklade av privatpersoner eller företag som inte har någon som helst behörighet som trafikutbildare och dessutom är dom ofta dyra att köpa.

Dessutom kan vi trafikskolor inte följa hur långt våra elever kommit i sin teoriutbildning när den sker i fristående appar.

Därför har vi på My Driving Academy tagit fram en egen app för körkortsteori – Mitt Körkort. Mitt Körkort erbjuder ett omfattande 2-delat teoripaket för dig som lär dig att köra bil. Du kan också, på ett smidigt sätt, hantera körlektions- och kursbokningar på alla My Driving Academys trafikskolor runt om i Sverige.

Appen är gratis att ladda ner och hantera dina bokningar hos oss eller chatta med din lärare eller supporten. 2-delat teoripaket kostar 1 800 kr för obegränsad användning.

mitt körkort körkortsteori my driving academy app
appstore
googleplay
Teoripaket plugga Mitt Körkort my driving academy

Teoripaket har 2 delar:

I “Plugga”-portalen har du tillgång till en komplett plattform för körkortsteori, uppdelad i roliga och interaktiva kapitel. Bemästra din körkortskunskap genom frågesporter, spel och övningar. Var som helst, när som helst.

I ”Teori”-portalen kan du öva på över 1 000 teorifrågor som är kvalitetssäkrade av våra licensierade trafiklärare samt anpassade för att efterlikna det slutliga Trafikverket testet i såväl omfattning, tid och godkännande krav.

1 800 kr – obegränsad användning!

Boka dina körlektioner och kurser, betala med Klarna!

Välj fritt bland alla våra produkter och trafiklärare. Välj en tid och en lärare som passar dig och boka direkt i appen. Du betalar med Klarna – inkl avbetalning upp till 36 månader! Du håller enkelt koll på alla dina bokningar.

My Driving Academy - image of Klarna on iPhone
körkortsteori my driving academy

Chatta direkt med din lärare eller kundsupport

Har du frågor om körkort?

Kommer att vara lite sent till din lektion?

Vår körkort app ”Mitt Körkort” gör det enklare att kommunicera med kundtjänsten och din lärare!

Ladda ner vår gratis app för körkortsteori

appstore
googleplay