Körkortsteori app - 'Mitt Körkort' är helt gratis! My Driving Academy

Ladda ner vår app ’Mitt Körkort’
Det är helt gratis!!

Testa dig själv med våra 1000 teorifrågor! ”Bemästrar” du 900 frågor? Då klarar 90% teoriprovet på första försöket!

appstore
googleplay

Körkortsteori app – ”Mitt körkort”

Våra elever använder i allt större utsträckning appar som sitt huvudsakliga studiemedel. Det är ett utmärkt studiemedel förutsatt att innehållet håller bra kvalitet och att eleven övar tillräckligt mycket.

Men tyvärr är de flesta teoriappar utvecklade av privatpersoner eller företag som inte har någon som helst behörighet som trafikutbildare och dessutom är dom ofta dyra att köpa.

Dessutom kan vi trafikskolor inte följa hur långt våra elever kommit i sin teoriutbildning när den sker i fristående appar.

Därför har vi på My Driving Academy tagit fram en egen app – Mitt Körkort – där vi utvecklat egna teorifrågor och körövningar som vi använder varje dag i vår utbildning och som vi med säkerhet vet har lett till godkända körkortsprov för tusentals av våra elever. Denna app är helt gratis och du kan testa dig själv så mycket du orkar.

appstore
googleplay

Plugga all teori du behöver direkt i vår körkortsteori app!

Vi har tagit fram 1000 körkortsfrågor som är kvalitetssäkrade av våra erfarna trafiklärare och som liknar frågorna på Trafikverkets kunskapsprov

Boka dina lektioner och kurser, betala med Klarna!

Välj fritt bland alla våra produkter och trafiklärare. Välj en tid och en lärare som passar dig och boka direkt i appen. Du betalar med Klarna – inkl avbetalning upp till 36 månader! Du håller enkelt koll på alla dina bokningar.

Övningskör privat och minska kostnaden för ditt körkort

I appen hittar du alla körövningar som du behöver kunna för att klara förarprovet. Genom att använda samma utbildningskort hemma som på trafikskolan kan du klara alla momenten på betydligt färre lektioner!