My Driving Academy - en modern och smart trafikskola på Västermalm

Nu kör vi på Västermalm, Stockholm!

Kör med en modern och smart trafikskola på Västermalm!

 

Vi är så glada att vi fortsätter att utöka My Driving Academy och öppnar nu upp en ny trafikskola på Västermalm, Stockholm!

Om du bor i Bromma, Vasastan eller Kungsholmen och vill ha ett körkort är NU det perfekta tillfället att börja övningsköra med oss!

My Driving Academy är en smart och smidig trafikskola!

Vi är en trafikskola där du gör mer hemma och mindre hos oss. Därmed blir ditt körkort billigare samtidigt som du får bästa möjliga kvalitet.

Börja med en testlektion idag! För att fira detta ger vi nu 500kr rabatt på en testlektion till alla våra nya elever på Västermalm. Det är alltså en 80 min lektion för endast 99kr!

Använd koden: HEJVASTERMALM när du gör din bokning antingen via vår app eller vår hemsida här!  Men skynda – koden är bara giltig under en begränsad tid!

 

Och ladda ner ”Mitt Körkort” och få en körkorts coach i bakfickan, gratis!!

Vi har 1000 teorifrågor som är gjorda för att likna trafikverkets prov så mycket som möjligt, med 4 svarsalternativ och en förklaring efter varje fråga.

 

Prata med oss!
Har ni en fråga om teorin eller något annat som rör din körning? Då finns vi här för att hjälpa er med dem frågorna. Skriv till vår support via chatten i appen.

Vi ses på våran nya trafikskola på Västermalm!

Teamet från My Driving Academy