My Driving Academy tar klivet in i Göteborg - My Driving Academy News

My Driving Academy tar klivet in i Göteborg

My Driving Academy Car in Södermalm

Drively, en av Göteborgs största trafikskolor med skolor i Mölndal, Högsbo, Frölunda och Opaltorget, blir en del av My Driving Academy. Därmed tar My Driving Academy ytterligare ett viktigt steg i sin resa mot att bli Sveriges första rikstäckande trafikskola.

”Drively är i våra ögon en trafikskola av högsta kvalitet, som under Petters och Shwans fortsatta ledning kommer att utgöra basen för My Driving Academys vidare expansion i Västsverige.” säger Tom Hansson, VD och medgrundare My Driving Academy.

Det innebär samma erfarna trafiklärare och samma lokaler och receptionister som idag men kommer successivt under hösten att ställas om till My Driving Academys koncept, digitala verktyg och varumärke.

”Genom att vi nu blir en del av My Driving Academy får vi helt andra verktyg och resurser som möjliggör att vi kan fortsätta den resa vi påbörjat i en betydligt snabbare takt, säger Petter Lundberg och Shwan Javanmiri, grundare Drively.

My Driving Academy är en trafikskola som moderniserar körkortsutbildningen genom att kombinera digitala verktyg och hög kundservice. All teoriutbildning, hemmaträning och kundsupport sker genom en gratis app som heter ”Mitt Körkort” och är tillgänglig i hela Sverige på både iOS och Android. De elever som behöver professionell hjälp med körlektioner och kurser och som bor i de städer där My Driving Academy är etablerade kan även göra dessa bokningar och betalningar enkelt i samma app. Körkort smart och smidigt.

”Vi har redan idag mer än 2000 körkortstagare i Göteborg som använder vår app för sin teori och hemmaträning, så det känns oerhört kul att äntligen kunna hjälpa dem hela vägen till körkortet”, säger Tom.

Detta innebär att My Driving Academy därmed erbjuder sin helhetslösning i 6 av Sveriges största städer – Stockholm, Uppsala, Gävle, Umeå, Eskilstuna och nu även Göteborg.

My Driving Academy Göteborg slår upp portarna i september.

www.mydrivingacademy.com

 

Kontakt

010-20 70 775

hej@mydrivingacademy.com