My Driving Academy öppnar i Västerås - My Driving Academy

My Driving Academy öppnar i Västerås

 

My Driving Academy tar ytterligare ett viktigt steg mot att bli Sveriges första rikstäckande trafikskola. Genom att Dennis Trafikskola i Västerås nu blir en del av My Driving Academy läggs Västerås till den allt längre listan över de största städerna i Sverige där My Driving Academys kan erbjuda hela sin körkortslösning.

”Det arbete som Dennis och hans personal gjort under många år i Västerås går hand i hand med vad vi på My Driving Academy försöker åstadkomma i hela branschen – hög kvalitet, hög kundnöjdhet och körkort så smidigt som möjligt” säger Tom Hansson, VD och medgrundare My Driving Academy.

Nu påbörjar vi arbetet med att få in Dennis Trafikskola som en fullvärdig medlem i My Driving Academy-familjen med nytt varumärke, nytt koncept och nya digitala verktyg – men med samma erfarna trafiklärare.

”Det känns verkligen roligt att med My Driving Academy i ryggen få fortsätta utveckla Västerås bästa körkortsutbildning vilket är något både jag och mina trafiklärare brinner för” säger Dennis Aichner, grundare av Dennis Trafikskola.

 

My Driving Academy är en trafikskola som moderniserar körkortsutbildningen genom att kombinera digitala verktyg och hög kundservice. Teoriutbildning, hemmaträning och kundsupport sker genom en gratis app som heter ”Mitt Körkort” och är tillgänglig i hela Sverige på både iOS och Android. De elever som behöver professionell hjälp med körlektioner och kurser och som bor i de städer där My Driving Academy är etablerade kan även göra dessa bokningar och betalningar enkelt i samma app. Körkort smart och smidigt.

”Redan idag har nästan 500 körkortstagare i Västerås vår app i sin mobiltelefon som de använder för teori och hemmaträning, så det är på tiden att vi äntligen kan hjälpa dem hela vägen till körkortet”, säger Tom.

Detta innebär att My Driving Academy därmed erbjuder sin helhetslösning i 7 av Sveriges största städer – Stockholm, Göteborg, Uppsala, Gävle, Umeå, Eskilstuna och nu även Västerås.

 

My Driving Academy Västerås slår upp portarna i November.
Besök mydrivingacademy.com för mer information och uppdateringar.

 

Kontakt

010-20 70 775

hej@mydrivingacademy.com