My Driving Academy öppnar i Djursholm! - My Driving Academy

My Driving Academy öppnar i Djursholm!

My Driving Academy Djursholm trafikskola

My Driving Academy stärker sin ställning i Stockholm genom att Djursholms Trafikskola nu blir en del av den moderna trafikskolans koncept.

 

”Djursholm har varit ett viktigt upptagningsområde för oss ända sedan starten så det känns extra kul att Djursholmseleverna blir de första att kunna använda samma körkortspaket både hemma och när man är på jobbet eller skolan inne i stan.” säger Tom Hansson, VD och medgrundare My Driving Academy.

 

Arbetet med att få in Djursholms Trafikskola som en fullvärdig medlem i My Driving Academy-familjen med nytt varumärke, nytt koncept och nya digitala verktyg – men med samma erfarna trafiklärare – är redan i full gång.

 

”Detta är ett naturligt nästa steg nu när jag börjar närma mig pensionsåldern och jag känner att My Driving Academy står för samma kvalitet och nytänkande som jag alltid har strävat efter” säger Faraj Tayehanpour, grundare av Djursholms Trafikskola.

 

My Driving Academy är en trafikskola som moderniserar körkortsutbildningen genom att kombinera digitala verktyg och hög kundservice. Mer än 35 000 av Sveriges körkortstagare använder bolagets app – Mitt Körkort – för sin teoriutbildning, hemmaträning och kundsupport. De elever som behöver professionell hjälp med körlektioner och kurser och som bor i de städer där My Driving Academy är etablerade kan även göra dessa bokningar och betalningar enkelt i samma app.

 

”Vi tar med glädje den ansvarsfulla uppgiften att låta Djursholms Trafikskola och deras trafiklärare fortsätta växa och utvecklas under våra vingar.”, säger Tom.

 

My Driving Academy Djursholm slår upp portarna i februari och blir då My Driving Academys 13:e skola i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Gävle, Umeå, Eskilstuna och Västerås.

 

Besök mydrivingacademy.com/stockholm-djursholm för mer information och uppdateringar.

 

 

Kontakt

010-20 70 775

hej@mydrivingacademy.com

mydrivingacademy.com