My Driving Academy öppnar vid Globen, Stockholm! - My Driving Academy

My Driving Academy öppnar vid Globen, Stockholm!

My Driving Academy trafikskola globen

 

Förarskolan T-Globen går ihop med My Driving Academy och blir en del av den moderna trafikskolans koncept.

 

”Detta är ett sätt för mig och mitt team att helt kunna koncentrera oss på det vi kan och gör bäst – att utbilda våra körkortselever – och i stället låta My Driving Academy sköta allt runt omkring” säger Magnus Hagman, grundare av Förarskolan T-Globens Trafikskola.

 

Arbetet med att flytta över Förarskolan till My Driving Academy Förarskolan Globen med nytt varumärke, nytt koncept och nya digitala verktyg – är redan i full gång och öppnar upp portarna redan i början av juni.

 

”Vi har under en tid tittat på olika alternativ för oss att öppna vårt första kontor söder om stan. Men efter att ha träffat Magnus och de andra lärarna på Förarskolan kände vi alla att detta är en perfekt lösning för såväl My Driving Academy som lärarna och eleverna på Förarskolan.” säger Tom Hansson, VD och medgrundare av My Driving Academy.

 

My Driving Academy erbjuder en smidig körkortsutbildning genom att kombinera erfarna trafiklärare med digitala verktyg och hög kundsupport. Ungefär hälften av alla körkortstagare i Sverige använder bolagets körkortsteori app – Mitt Körkort – för sin teoriutbildning, hemmaträning och kundsupport. De elever som sedan behöver professionell hjälp med körlektioner och kurser och som bor i de städer där My Driving Academy är etablerade kan då göra dessa bokningar och betalningar enkelt i samma app.

 

”My Driving Academy tar härmed ytterligare ett stort steg för att kunna erbjuda fler av våra användare runt om i landet hela vår körkortslösning”, säger Tom.

 

My Driving Academy Förarskolan Globen slår upp portarna den 7:e juni och blir då My Driving Academys 15:e skola i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Gävle, Umeå, Eskilstuna och Västerås.

 

Besök mydrivingacademy.com/stockholm-globen/ för mer information och uppdateringar.

 

 

Kontakt

010-20 70 775

hej@mydrivingacademy.com