My Driving Academy växer i Söderort - My Driving Academy

My Driving Academy växer i Söderort

Dalens Trafikskola, som är en av Stockholms största och mest välrenommerade trafikskolor, går ihop med My Driving Academy och blir en central del av den moderna trafikskolans koncept.

 

”Med kundernas ökade krav på digitalisering och service blir det svårare och svårare att som enskild trafikskola klara sig på egen hand. Genom att bli en del av My Driving Academy kan vi erbjuda våra elever de senaste digitala verktygen samtidigt som trafiklärarna och jag kan fokusera fullt ut på det vi gör helst och bäst – att utbilda våra körkortselever” säger Andreas Sund, ägare av Dalens Trafikskola.

 

Arbetet med att integrera Dalens Trafikskola i My Driving Academy med nytt varumärke, koncept och digitala verktyg är redan i full gång och My Driving Academy Enskededalen öppnar upp portarna redan i månadsskiftet mars-april.

 

”Tillsammans med Dalens Trafikskola stärker vi nu vår närvaro i Stockholm ytterligare och adderar samtidigt enorm kompetens och erfarenhet av att driva trafikutbildning i absolut toppklass. Dessutom medför detta att My Driving Academy utökar erbjudandet med MC- och Släputbildning i Stockholmsområdet vilket har varit efterfrågat av våra kunder under lång tid” säger Tom Hansson, VD och medgrundare av My Driving Academy.

 

My Driving Academy är en trafikskola som moderniserar körkortsutbildningen genom att kombinera digitala verktyg och hög kundsupport. Ungefär hälften av alla körkortstagare i Sverige använder bolagets app – Mitt Körkort – för sin körkortsutbildning. De elever som behöver professionell hjälp med körlektioner och kurser och som bor i de städer där My Driving Academy är etablerade kan även göra dessa bokningar och betalningar enkelt i samma app.

 

”My Driving Academy tar härmed ytterligare ett stort steg för att kunna erbjuda våra användare runt om i landet hela vår körkortslösning”, säger Tom.

 

My Driving Academy Enskededalen slår upp portarna den 29:e mars och blir då My Driving Academys 18:e skola i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Gävle, Umeå, Eskilstuna, Västerås och Enköping.

 

Besök mydrivingacademy.com/stockholm-enskededalen/ för mer information och uppdateringar.

 

 

Kontakt

010-20 70 775

hej@mydrivingacademy.com