Viktiga ändringar i Mitt Körkort-appen från 18:e oktober! - My Driving Academy

Viktiga ändringar i Mitt Körkort-appen från 18:e oktober!

My Driving Academy Online + Mitt Körkort = vårt nya och förbättrade teoripaket!

(Click here to read this in English!)

Våra 1000 teorifrågor har alltid varit en uppskattad del av vår app, men vi inser att många elever föredrar att lära sig teorin först innan de testar de 1000 frågorna.

Med detta i åtanke är vi glada över att lansera en ny sektion av Mitt Körkort-appen som heter ”Plugga”. ”Plugga” erbjuder dig hela vårt utbud av körteori (tidigare känd som My Driving Academy Online) uppdelat i roliga, interaktiva kapitel. Bemästra din körkortskunskap genom frågesporter, spel och övningar var som helst, när som helst.

De 1000+ frågorna kommer att finnas kvar i sitt eget avsnitt som heter ”Teori”. Du kommer fortfarande att kunna följa dina framsteg och se när du är redo att ha ditt teoriprov.

Detta nya, 2-delade teoripaket kommer att kosta 1499 SEK för obegränsad användning.

 

My Driving Academy körkortsteori

Det nya teoripaketet är GRATIS för befintliga appanvändare!

Vi ger alla befintliga APP användare det nya körkortsteoripaketet GRATIS, så att du kan fortsätta fokusera på din körkortsresa. OBS! Du måste se till att du har den senaste versionen av Mitt Körkort-appen före 18:e oktober för att slippa betalväggen. Klicka bara på ”Inställningar” och sedan ”Om” – den senaste versionen av appen är version 2.11 (iOS) eller version 2.0.29 (Android). Om du har en tidigare version, uppdatera appen i App Store eller Google Play.

Hejdå ’Körning’

Den befintliga ”Körning”-rutan under fliken ‘Academy’ kommer att ersättas med den nya ”Plugga”-delen av det nya körkortsteoripaketet.

 

Vad händer med min teoristatistik?!

Frukta icke, vår körande vän! Din teoristatistik kommer inte att påverkas av den nya uppdateringen av appen.

 

När sker dessa förändringar?

Dessa ändringar kommer att dyka upp i nästa version av Mitt Körkort-appen, som vi börjar rulla ut den 18:e oktober. Om din app inte uppdateras automatiskt bör du uppdatera den senaste versionen efter den 18:e oktober.

 

Hjälp? Frågor?

Hör av dig till oss i chatten eller via 010-20 70 775.