Va efterklok före! - My Driving Academy

Va efterklok före!

 

Japp! Du hörde rätt – Va efterklok Före!

Så vad menar vi med det? Jo, När vill du ha körkortet?

 

Vill du ha ditt körkort under sommaren måste du sätta igång nu! Planering är A & O när du ska ta körkort och tyvärr så är det allt för många som ringer oss i juni eller juli och vill ha en körkortsutbildning med uppkörning direkt. Både vi och Trafikverket är fullbokade då! Därför ber vi dig att inte vänta! För din egen skull!

 

Så var ska du börja?

  1. Gör ett syntest hos en optiker och skaffa ett körkortstillstånd hos Transportstyrelsen. Detta behöver du ha godkänt innan du påbörjar din utbildning men att boka din utbildning ska du göra nu.
  2. Ring eller skriv till oss så hjälper vi dig med hela planeringen.

 

Så blir din planering

Vi börjar med att titta efter dina drömdatum hos Trafikverket. Vi kommer tillsammans boka ditt teoriprov och ditt körprov. Trafikverket kommer skicka information till dig samt en faktura på kostnaden för proven.

När vi hittat och bokat dina drömdatum hos Trafikverket kommer vi boka upp tider för dina körlektioner med någon av våra lärare.

Vi försöker anpassa tider och dagar för dina lektioner så mycket som möjligt efter dina behov och här är ytterligare en vinst med att boka i tid!

 

Du får välja tider med stor frihet!

Är vi mitt i högsäsongen kommer våra lärare vara fullbokade och har vi tur så kanske vi hittat provtider som inte är allt för långt bort i framtiden med Trafikverket.

My Driving Academy - csn körkortslån

 

Ett exempel på hur en utbildning planeras

Du mjukstartar med en körlektion per vecka. Ju närmare Körprovet du kommer ju fler lektioner eller längre lektioner kommer du ha inplanerat.

 

Så första veckorna har du 1 lektion per vecka och i mitten och mot slutet av din utbildning har du dubbellektioner och/eller 2 lektioner per vecka.

Vi kommer hitta datum för Risk 1 och Risk 2 åt dig. Risk 1 är den teoretiska kursen om riskbeteenden. Den kommer du gå i våra lokaler. Risk 2 kommer vara på en halkbana i ditt område.

I slutet på din utbildning kommer du få ha något som vi kallar för ”utbildningskontroll” även kallad prova-på-uppkörning. Här får du träffa en annan lärare som kommer agera som en ”förarprövare”. Detta gör vi för att du ska få uppleva hur det går till på ett riktigt körprov och att vi tillsammans ska se att dina kunskaper håller för den nervositet som kommer med ett prov.

När hela din planering är lagd så är det dags att välja betalmetod. Vi använder klarna checkout som gör att du kan välja mellan:

  • SWISH
  • Kortbetalning
  • Faktura
  • Delbetalning

Du behöver inte betala hela din utbildning på en gång men Körprovet som är bokat med oss och starten på din utbildning bör du säkra genom att välja betalmetod. Behöver du båda kurserna så rekommenderar vi att du tar ett paket som innehåller både kurserna och körlektioner. Har du valt att bara betala början och körprovet  men valt att vänta med en betalmetod för hela din utbildning så gör du bara om valet när nästa obetalda lektion börjar närma sig.

 

Är du osäker på hur många lektioner du behöver?

Inga problem – Du kan ta en lektion så snabbt som möjligt. Då får en lärare utvärdera dina kunskaper och vi kan modifiera planen. Har du påbörjat din utbildning och läraren och du märker att du kanske behöver finslipa lite extra bokar ni in fler lektioner. Märker ni att du behöver mindre lektioner än planerat, då bokar ni av lektioner och är dessa betalda så får du tillbaka det kvarvarande värdet när du tagit körkortet med oss! – Bra va!

 

 

 

Så gör dig själv en tjänst!

Va efterklok, Före!

Boka din körkortsutbildning redan nu!

Våra erfarna lärare har gott om tid (just nu) så du kan välja tider som passar dig bäst!

Välj din skola för att börja

My Driving Academy                     Mårtenssons Trafikskola