Intensivkurs körkort | My Driving Academy Trafikskola

Intensivkurs körkort 

Vi hjälper dig med all planering under din intensivkurs för körkort. Allt från körlektioner till riskkurser och hela vägen till dina förarprov, så att din väg till ett lyckat körkort bara blir några få veckor lång.

DEAL! Intensivkurs + boende i Västerås!

Ta ditt körkort på 2 veckor!

Vi har skapat en intensivutbildning med automatbil för elever som vill ta sitt körkort på kortast möjliga tid.

Boende ingår! Vi samarbetar med Room support, så oavsett vart i Sverige du bor så kan du anmäla dig till denna fantastiska utbildning.

 • Boende i Västerås (11 nätter)
 • 10 dagars teori- och körutbildning motsvarande 48 st 80-minuterslektioner
 • Risk 1-utbildning
 • Risk 2-utbildning
 • Körkortsteori i appen Mitt Körkort
 • Tid för teori- och körprov hos Trafikverket (Deras avgifter tillkommer)
 • Testlektion á 80 minuter som du behöver ta minst 3 veckor innan påbörjad utbildning. Detta kan göras på alla våra skolor i Sverige.

Allt detta för endast 26000 kr!

Körkort intensivkurs – så fungerar det

Vi börjar med att boka dina förarprov (teoriprovet och körprovet) med Trafikverket sen planerar vi baklänges.

Vi bokar din prova-på-uppkörning, riskkurser och körlektioner baserat på dina förkunskaper, tillgänglighet och hur intensivt du vill köra.

En helt anpassad utbildning.

OBS: Trafikverket har oftast en kö som är 1-3 månader!

Kom igång med intensivkursen

Det är viktigt att planera och boka allt tidigt när du ska göra en intensivkurs för körkort.

Så fort du börjar fundera på att ta körkort via en intensivkurs bör du göra följande:

1. Ring och berätta för vår kundsupport

Ring och berätta att du vill genomföra en intensivkurs för körkort så hjälper de dig med din planering.

2. Boka ditt lektionspaket baserat på supportens rekommendation.

Det gör att vi kan boka dina förarprov hos Trafikverket så snabbt som möjligt!

Viktigt: Trafikverket har oftast en kö som är 1-3 månader.

3. Börja plugga teori idag

Varför vänta? Använd vår app “Mitt Körkort” och plugga körkortsteori – var som helst, när som helst!

Innehåll i våra intensivutbildningar

 

Innan din intensivutbildning
 • En testlektion (rekommenderas starkt)

 

Intensivkursens innehåll
 • 22 körlektioner (22 x 80mins)
 • Risk 1 kurs
 • Risk 2 kurs
 • Prova på Uppkörning (en lektion, 80mins)
 • Uppvärmning och Körprov (2 lektioner, 160mins)
 • Körkorts teoripaket med hjälp av appen “Mitt Körkort”.

*Ta det lugnt! Om du inte känner dig redo för proven så hjälper vi dig att ändra planeringen.

För bokning måste du kontakta oss i supporten

Var kan du genomföra din intensivkurs?

Vi erbjuder intensivkurs för körkort på alla våra körskolor!

Prata bara med vår support för att att få hjälp med din planering!

Välj en av våra körskolor för din intensivkurs för körkort

Läs mer om våra trafikskolor genom att besöka deras webbsida:

Trafikskola Enköping

Trafikskola Eskilstuna

Trafikskola Gävle

Trafikskola Göteborg

Trafikskola Stockholm

Trafikskola Umeå

Trafikskola Uppsala

Trafikskola Västerås

Har du ett mål om att hinna ta körkortet under semestern? Eller kanske på lovet? Det är fullt möjligt att snabba på körkortsprocessen och lära dig allt du behöver på kort tid. Vi kallar det för intensivkurs för körkort. En intensivkurs har absolut sina fördelar eftersom du slipper dra ut på processen. Istället pluggar och övningskör du intensivt men under en kortare tid. Det finns möjlighet att ta en intensivkurs under hela året och vi lägger givetvis upp planen så den passar dina tidigare erfarenheter och förutsättningar, oavsett om du har kört tidigare eller aldrig suttit bakom ratten.

 

Vad är en intensivkurs för körkort?

En intensivkurs för körkort är precis som det låter, en snabb och intensiv kurs där du tar körkort så snabbt som möjligt. Att ta körkort på vanligt vis kan också gå snabbt, men det kan också dra ut på tiden. Egentligen handlar det om hur ofta du har möjlighet att köra, om du pluggar teorin ordentligt och liknande. Om du inte har möjlighet att övningsköra varje vecka och dessutom inte kan köra privat under tiden kan det ta längre tid. För dig som är bestämd och vill ha körkortet snart är intensivkursen ett bra alternativ. Vår intensivkurs läggs oftast upp på två sätt beroende på om du är nybörjare eller om du redan har vissa förkunskaper.

 • Nybörjare – intensivkursen kan då användas som en riktigt effektiv kickstart till din övningskörning. Du snabbar helt enkelt på din resa genom att börja effektivt. Du får dessutom möjlighet att boka in riskettan.
 • Förkunskaper – om du redan har kört en del och har viss koll på teorin finns det möjlighet att göra riskettan, risktvåan, utbildningskontroll och dessutom boka in uppkörning.

När du bokar in ett första möte med oss kan vi tillsammans se dina kunskaper och därefter lägga upp ett schema. Vi går igenom hur många lektioner du kan behöva samt hur du bäst ska lägga upp din övningskörning med teorin. När du kör hos oss kan du använda vår app Mitt Körkort. Via den kan du enkelt plugga teorin vart du än befinner dig. Appen ger dig tillgång till 1 000 frågor, tre kompletta teoriprov och dessutom direktchatt med våra trafiklärare.

 

Hur lång tid tar en intensivkurs för körkort?

Hur lång tid det tar att få körkort när du bokar en intensivkurs varierar lite beroende på dina tidigare erfarenheter. Om du bokar in en testlektion kan du snabbare ta reda på hur lång processen är utifrån dina förutsättningar. Det är det första steget. Om du har möjlighet att övningsköra på fritiden, privat, kan det snabba på saker och ting en hel del. Då kan du åka hem och öva direkt efter våra lektioner. För att få köra med privat bil behöver du och personen som du ska köra med gå en handledarutbildning. Den kan du enkelt boka via vår hemsida eller direkt i appen ”Mitt Körkort”. Kursen innefattar bland annat diskussioner om körkortsutbildningens mål och reglerna för att få övningsköra. Under kursen får du även hjälp med hur du och din handledare bäst ska lägga upp planeringen och strukturen. Kursen är drygt tre timmar lång och har raster.

 

Kan jag ta en intensivkurs utan förkunskaper?

Det är fullt möjligt att ta en intensivkurs även om du aldrig tidigare suttit bakom en ratt. Men kursen tar längre tid än om du exempelvis har kört tidigare. Vi lägger upp en plan och ett schema utifrån dina erfarenheter och du har även möjlighet att få boka in riskettan direkt utöver dina körlektioner.

”Mitt Körkort” – verktyget för dig som vill ta körkort intensivt

När man tar körkort intensivt är det vanligt att man lägger allt fokus på körningen. Men körkortsteorin är lika viktig att få till under en intensivutbildning.

Vi har utvecklat en egen app – ”Mitt Körkort” – för att våra elever ska ha allt de behöver enkelt och tillgängligt i sin mobil.

Vår app, Mitt Körkort, erbjuder ett 2-delat teoripaket. I “Plugga”-portalen har du tillgång till en komplett plattform för körkortsteori, uppdelad i roliga och interaktiva kapitel. Bemästra din körkortskunskap genom frågesporter, spel och övningar. Var som helst, när som helst.

I ”Teori”-portalen kan du öva på över 1 000 teorifrågor för att förbereda dig för ditt teoriprov, hålla koll på dina framsteg och du kan även chatta med din körlärare i appen för extra stöd.

Ladda ner appen från AppStore (IOS) eller Google Play (Android).

Via appen sköter du sedan snabbt och enkelt alla bokningar och betalningar hemifrån via mobilen och du kan när som helst under dagtid nå din trafiklärare och vår support genom direkt-chatten.

Dessutom har vi samlat samtliga körmoment som du behöver bli godkänd på med en kort beskrivning av vad som krävs. Dessa kan du därför öva på så mycket du hinner hemma tillsammans med din handledare. Här uppdaterar din trafiklärare också löpande hur många moment du har blivit godkänd på.

Jag är dyslektiker, kan jag boka intensivkurs ändå?

Om du har dyslexi kan teorin kännas svår, men det finns gott om alternativ! Vi har flera olika samarbeten där vi kan hjälpa dig med muntliga prov eller videolektioner. Du kan dessutom boka in privata teorilektioner med din trafiklärare och få hjälp specialanpassat efter dina behov. När du väl ska göra det riktiga kunskapsprovet kan du också göra provet muntligt eller få frågorna upplästa.

 

Osäker på intensivkurs för körkort?

Funderar du över om intensivkursen är något för dig? Varför inte boka in en testlektion med oss så tar vi reda på det? Vi lägger upp en helt individuell plan för dig, allt för att du ska kunna ta körkort på ett så enkelt, roligt och smidigt sätt som möjligt. Vi erbjuder rabatterade lektionspaket i olika storlekar och du bestämmer själv appen i vilken takt du vill köra.

Att på egen hand avgöra hur många körlektioner och därmed hur mycket tid som kommer att behövas är väldigt svårt. Men efter en testlektion med våra erfarna trafiklärare kommer ni tillsammans få en bra bild.

Boka in en testlektion redan idag och du kan ha ditt körkort inom bara några veckor!